google-site-verification: google20d3ba745b5ae305.html
ylipainehallit | stadionit
 
 

Vuosikymmenien kokemuksella: ylipainehallit, tekonurmet ja stadionratkaisut.

Olemme toimittaneet ylipainehalleja ja kenttäpinnoitteia Suomeen vuodesta 2006 alkaen. Lähes kaikki isot, tunnetut ylipainehallit Suomessa ovat meidän toimittamiamme yhdessä entisen yhteistyökumppanimme kanssa. Markkinoiden ylivoimaisesti kokeneimpana ylipainehallitoimittajana pystymme tarjoamaan optimaalisen ratkaisun juuri teidän tarpeisiinne on sitten kyseessä ylipainehalli, kenttäpinnoite tai stadionratkaisu. 

Olemme parantaneet teknistä toteutusta edelliseen hallitoimittajaamme verrattuna, koska olemme jo lähtökohtaisesti ottaneet huomioon Suomen olosuhteet ja suunnittelu on tapahtunut tärkemmiltä ominauisuuksiltaan suomalaisin voimin. Olemme parantaneet yli 20 kohtaa ja niiden teknistä toteutusta. Tästä syntyi täysin uudistettu, uusimman sukupolven ylipainehalli. Jos kysyttävää, ota ihmeessä yhteyttä

Halliemme valmistajalla on lähes 50 vuoden kokemus ja on ISO9001 -sertifioitu. Referesseinä mm. Berliinin Olympiastadion ja tuhansia muita toteutettuja kohteita mm. Audille.

Easy start -palvelu. Tästä ei projektin aloittaminen helpotu.

Aloittaaksesi projektin, ison tai pienen, sinun tarvitsee vain täyttää perustiedot Easy start -palvelussamme. Lähetämme sinulle lisämateriaalia projektiisi liittyen, joka auttaa sinut alkuun. Meillä ja yhteistyökumppaneillamme on satojen projektien kokemus, joten anna meidän auttaa sinua. Tehdään monimutkaisesta yksinkertaista.

One stop shop -kaikki tarvittava yhdestä paikasta.

Meiltä saat ylipainehallit, tekonurmet, tenniskenttäpinnoitteet, monitoimipinnoitteet, katsomorakenteet, pukuhuonemodulit, väliverkot, maalit yms. unohtamatta rahoitus- ja sunnitteluratkaisuja ts. pystymme tarjoamaan koko paketin. Olemme aito One stop shop. Helppoa ja yksinkertaista.


OTA YHTEYTTÄ: 

SÄHKÖPOSTI    asiakaspalvelu@ylipainehalli.fi 

PUHELIN           020 730 1010 (normaali puhelumaksu)


Tai lomakkeella klikkaamalla tästä.